Belægning & Fliser

 

Hos Falslund Anlæg arbejder vi med alle former for belægning og lægning af fliser på Fyn. Vores viden omkring faget er stor og vi tilbyder ligeledes sparring og gode råd omkring, hvordan du får det flotteste resultat på din belægningsopgave. 

Inden for valget af fliser findes et hav af forskellige løsninger. Fælles for dem alle er, at disse skal udføres i overensstemmelse med belægningens formål. På den måde får du et færdigt produkt, som holder i mange år. Vi rådgiver og vejleder gerne inden projektet skal startes op. 

Lægning af fliser udføres på hele Fyn og i trekantsområdet. Vi er med fra start til at gøre den store forskel og står ved vores håndværk. Nævneværdige projekter inden for belægning er bla.: ny indkørsel, lægning af fliser på terrasse, fliser til parkeringspladser og lignende. 

Vil du vide mere omkring dine muligheder inden for fliser og belægning? 
Kontakt os allerede idag på rasmus@falslund-anlaeg.dk eller 22 41 14 49 og hør nærmere. Vi indgår gerne i en saglig dialog omkring dit projekt og kan måske endda komme med fornyede ideer omkring udførelsen. 

Flisebelægning Odense